חוטפים שוק • מתכוני עוף מעולים

    מירי זורגר No Comments on חוטפים שוק • מתכוני עוף מעולים

    אדם חכם אמר לי פעם שעוף אפשר רק להרוס • את העוף הזה תעשו פעם אחרי פעם עד שיימאס או שלא • בתאבון

    17:01
    01.05.24
    צבי טסלר No Comments on זייברט שוב סוגר את בני ברק בלילות

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    שוקיים עוף בפירורים

    מצרכים

    12 שוקיים חלוטים ונקיים

    לציפוי

    2 ביצים

    2 כפות רוטב פסטו פטרוזליה

    מלח

    פלפל שחור גרוס טרי

    1 כוס קמח

    2 כוסות פירורי לחם

    אופן ההכנה:

    מכינים את מסת הביצים

    טורפים את המצרכים למסה אחידה

    הרכבת המנה

    מעל גבי נייר אפיה מנפים את הקמח

    את הפירורים שמים בנייר אחר

    טובלים את השוקיים בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורים ומניחים על נייר אפיה נוסף

    מחממים שמן לטיגון חצי עמוק

    ומטגנים את השוקיים עד להשחמה

    לאחר מכן מכינים את השוקיים לאפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 20 ד' נוספות

    שוקיים עטופות בפסטרמה – על האש

    מצרכים

    12 שוקיים חלוטים 30 ד' במים רותחים עם מלח

    לעטיפה

    6 פרוסות פסטרמה שווארמה חתוך לחצי

    למרינדה

    2 שיני שום כתושות

    2 כפות פתיתי פפריקה

    1 כף פפריקה מעושנת

    3 כפות רוטב סויה

    1/3 כוס שמן

    אופן ההכנה

    מערבבים את מצרכי המרינדה ומוסיפים את השוקיים ומערבבים

    משהים שעה

    עוטפים כל שוק בחלק הבשרני עם חצי פרוסת פסטרמה וסוגרים עם קיסם

    צולים כ 15 שעה או עד להשחמה



    0 תגובות